Op deze niet met zon overgoten dag zijn wij met vier auto’s vertrokken richting het Rijnmond spektakel.

Daar aangekomen zijn _DSC2541we verwelkomt met koffie en een Schiedamse lekkernij (nee, geen jenever). De warming up begon om 10 uur en zo stonden er zo ongeveer 125 mannen en vrouwen met armen en benen te zwaaien, onder leiding van een soort Olga Commandeur en werd de muziek van het leek wel een langspeelplaat afgewerkt.

HTC Delft bestond uit de spelers Kees van Zuijlen, Henri van Oort, Gerard Vrolijk, Ton van der Velden, Piet Bezemer, Ronald Westdorp en speler/coach Ton Knipping, die ook de opstelling maakte. Algehele leiding in handen van Wim Borsboom.

Door het technische praatje van Ton K stonden alle neuzen dezelfde kant op met als kreet “plezier voorop, dan komende punten ook” zo zijn we aan de wedstrijden begonnen.

Na wedstrijden tegen de Meerbloem uit Zoetermeer – die we nipt verloren – , Hart Vooruit uit Vleuten – die we overtuigd met twee punten verschil wonnen – en Heartbeat uit Almere – een wat ruimer verlies en Oud Capri uit Rotterdam – die ook onze meerdere bleek, werden we 4e in de poule en speelden we vervolgens in de kruisfinale tegen de andere nummers 4.

Haertbeat Almere 2 was onze eerste in deze kruisfinale. Na een hevige strijd, die gelijk opging sloegen we vlak voor de toeter de gelijkmaker binnen. De tweede tegenstander in de kruisfinale Hartslagen uit Alkmaar pakten we met 57-27.

Na al deze overwinningen, gelijke spelen en nederlagen zijn wij op dit toernooi als 10e geëindigd.

Er zit progressie in deze ploeg al gaat het stapje voor stapje. Als extra vermelding van deze dag een bedankje richting Cardio Sport Rijnmond die dit toernooi voor de eerste keer hebben georganiseerd. Goed en sportief!

HTC Delft heeft het heeeeeeel erg naar de zin gehad.

 

AV