December 2020

December 2020                            Harttrimclub Delft e.o. (HTC)

Beste leden en betrokkenen,

Allereerst: Bij het bestuur werd bekend dat verpleegkundigen, Lonneke van den Bergh en Rinus Kluze helaas corona hebben. Lonneke is gelukkig aan de betere hand en Rinus ligt in het ziekenhuis in Maastricht. De secretaris (Peter) heeft namens de gehele HTC Lonneke en Rinus beterschap gewenst.

Afgelopen vrijdag, 11 december jl. is het voltallig bestuur bijeen gekomen om de situatie binnen de HTC te bespreken in verband met Covid-19.

Het bestuur is akkoord gegaan met het contract van Basalt 2021 aangaande het gebruik van de accommodatie en de huur daarvan. 

Het bestuur heeft het besluit genomen om de maand januari 2021 geen gebruik te maken van de accommodatie bij Basalt. In het verlengde hiervan betekent dit voor de leden en betrokkenen geen activiteiten in de maand januari. Voornemens is het bestuur om na januari via de secretaris de leden en betrokkenen in ieder geval maandelijks te berichten, een Bulletin, over mogelijke ontwikkelingen aangaande Covid-19 of de HTC.  

Vanuit het bestuur zal de penningmeester (Piet) de maanden, respectievelijk: oktober-, november- en december 2020 dezen contributie terugbetalen. 

Het bestuur vraagt u, om alstublieft in het nieuwe jaar 2021 de contributie toch nog maandelijks te blijven willen doorbetalen, zodat administratief binnen de HTC alles op de ‘rails’ blijft.

Het spreekt natuurlijk vanzelf dat u de maanden die u niet sport en degelijke, in het algemeen de contributie sowieso terugbetaald krijgt.

Ondanks de onwerkelijke tijd waarin wij nu leven kunnen wij, de leden en betrokkenen, samen met het bestuur toch de Harttrimclub Delft en omstreken  ‘de spreekwoordelijke riem’  onder het Hart blijven steken, die ons allen bij elkaar houdt.

Met vriendelijk groet namens het bestuur. 

Peter Kloppers 

Secretaris HTC  htc_secretaris@kpnmail.nl

Telefoon: 015 2 190 181

Secretaris

Secretaris